AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol kolun kesildiğini görmek

Kahve falında sol kolun kesildiğini görmek

Kahve falında sol kolun kesildiğini görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, rahat şekilde geçineceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına inanılır.

Kahve falında sol kolun kesildiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda, sevdiğiniz bir kişiyle sevgi dolu planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında sol kolunun kesildiğini görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına delalet eder.

Kahve falında sol kolun kesildiğini görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında sol elinin kesildiğini görmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında sol elin parmaklarının kesildiğini görmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, ticaretin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sol elin kesildiğini görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına delalet eder.

Kahve falında sol eli kesilmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına tabir olunur.

Kahve falında sol kolunun olmadığını görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sol koldan vurulmak rızkının ve kazancının bollaşacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir