AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol kolunun olmadığını görmek

Kahve falında sol kolunun olmadığını görmek

Kahve falında sol kolunun olmadığını görmek onlara galip geleceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, başarılı olacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında sol kolunun olmadığını gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemelisiniz.

Kahve falında sol kolunun olmadığını görmek çaresiz ve yalnız kalacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına işarettir.

Kahve falında sol elinin olmadığını görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sol koldan kan aldırmak içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına tabir olunur.

Kahve falında sol kolunun kesildiğini görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına işaret eder.

Kahve falında sol koldan vurulmak kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sol kolundan bıçaklanmak hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında sol kolunun koptuğunu görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol kolu kesmek parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir