AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol elin kesildiğini görmek

Kahve falında sol elin kesildiğini görmek

Kahve falında sol elin kesildiğini görmek bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, çok zor bir duruma düşeceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine delalet eder.

Kahve falında sol elin kesildiğini gördüyseniz:

  • Boşa zaman kaybetmeyi kabullenmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında sol elin kesildiğini görmek işinde terfi edeceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sol elin parmaklarının kesildiğini görmek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sol elinin kesildiğini görmek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında sol eli kesilmek etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında sol kolunun kesildiğini görmek içine fesat düşeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine işaret eder.

Kahve falında sol kolun kesildiğini görmek çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine delalettir.

Kahve falında sol elinin yandığını görmek kendine döneceğine, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sol eline kına yakmak kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir