AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluna altın bilezik takmak

Kahve falında koluna altın bilezik takmak

Kahve falında koluna altın bilezik takmak parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, daima önüne bakacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koluna altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında altın bileziği koluna takmak hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koluna altın bilezikler takmak mutsuz olacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koluma altın bilezik takmak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine inanılır.

Kahve falında altın bilezik koluna takmak içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koluna altın bilezik takmak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi koluna altın bilezik takmak çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin koluna altın bilezik takmak maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında koluma bilezik takmak kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir