AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki kolunda altın bilezik görmek

Kahve falında iki kolunda altın bilezik görmek

Kahve falında iki kolunda altın bilezik görmek rakiplerin alt edileceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına tabir olunur.

Kahve falında iki kolunda altın bilezik gördüyseniz:

  • Sizi anlamsız veya içerisinden çıkılması zor konularda tartışmaya çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında koluna altın bilezik görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin kolunda altın bilezik görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koluna altın bilezikler takmak sağlık problemleri yaşamayacağına, her daim Allah yolunda olacağına delalet eder.

Kahve falında kolundan altın bilezik çıkarmak umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına delalet eder.

Kahve falında altın bilezik başkasının kolunda görmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, onların yaralarına merhem olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolda altın bilezik görmek sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının kolunda altın bilezik görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine işaret eder.

Kahve falında altın bileziği kolunda görmek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir