AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolda altın bilezikler görmek

Kahve falında kolda altın bilezikler görmek

Kahve falında kolda altın bilezikler görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, hayırlı kararlar verileceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kolda altın bilezikler gördüyseniz:

  • Kişiliğinizde bazı çekişmeler görülebilir.

Kahve falında birinin kolunda altın bilezik görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine alamet eder.

Kahve falında kolunda altın bilezikler görmek sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında koluna altın bilezik takmak ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına rivayet eder.

Kahve falında annesinin kolunda altın bilezik görmek yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, herkesin takdirinin toplanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını kolunda altın bilezik görmek kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi kolunda altın bilezik görmek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında kollarda altın bilezik görmek durgun giden işlerin açılacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine tabir olunur.

Kahve falında kolda altın bilezikler görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir