AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda altın bilezik görmek

Kahve falında kolunda altın bilezik görmek

Kahve falında kolunda altın bilezik görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolunda altın bilezik gördüyseniz:

  • Duygusal davranmanız ya da ortaya çıkan duygular nedeniyle garip bir durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında altın bilezik kolunda görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi koluna altın bilezik takmak sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında koluma altın bilezik takmak hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine işarettir.

Kahve falında erkeğin kolunda altın bilezik görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında kolda altın bilezik görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına delalettir.

Kahve falında kolunda altın bilezik görmek kirli işlere bulaşacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına yorulur.

Kahve falında kadının kolunda altın bilezik görmek kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın bileziği koluna takmak yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir