AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluna altın bilezik taktığını görmek

Kahve falında koluna altın bilezik taktığını görmek

Kahve falında koluna altın bilezik taktığını görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, yeni işlerin geleceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet eder.

Kahve falında koluna altın bilezik taktığını gördüyseniz:

  • Suçluluk bilinciniz, sorumluluklarınız veya sizden istenenler mutlu olmanızı engelliyor.

Kahve falında koluna altın bilezik taktığını görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koluna bilezik taktığını görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, çalışmalarının beğenileceğine tabir olunur.

Kahve falında başka birinin altın bilezik taktığını görmek çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin altın bilezik taktığını görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında birinin altın bilezik taktığını görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama tabir olunur.

Kahve falında annenin altın bilezik taktığını görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının altın bilezik taktığını görmek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, güçten ve takatten düşeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının altın bilezik taktığını görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir