AnaSayfa / Genel / Kahve falında kollarda altın bilezik görmek

Kahve falında kollarda altın bilezik görmek

Kahve falında kollarda altın bilezik görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, giderlerin artış göstereceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kollarda altın bilezik gördüyseniz:

  • Gayrimenkul, ev, ya da aile başlıklı konularda belli kuralların belirlenmesi gerekiyor olabilir.Bu alanda kendi fikirlerinizi ortaya koymanız durumunda olayların sizin istediğiniz şekilde ilerlemeye başlayacağını görebilirsiniz.

Kahve falında komşunun kolunda altın bilezik görmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine yorulur.

Kahve falında kendi kolunda altın bilezik görmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin kolunda altın bilezik görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik başkasının kolunda görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında koluna altın bilezikler takmak hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına rivayet eder.

Kahve falında koluna altın bilezik takmak yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine delalettir.

Kahve falında kolda altın bilezik görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının kolunda altın bilezik görmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir