AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol işaret parmak

Kahve falında sol işaret parmak

Kahve falında sol işaret parmak hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, alışveriş yapacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sol işaret parmak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin yerli yerine oturmadığını düşünüyorsanız, işleri başka bir tarihe erteleyebilir veya farklı bir yöntemle devam edebilirsiniz.

Kahve falında sol işaret parmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına yorulur.

Kahve falında işaret parmağının kanadığını görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işaret parmağı kesildiğini görmek endişelerini silip atacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parmakla işaret edilmek ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında işaret parmağa yüzük takmak kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına yorulur.

Kahve falında kendi işaret parmağını kesmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına tabir olunur.

Kahve falında işaret parmağın kesildiğini görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında işaret parmağına kına yakmak gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir