AnaSayfa / Genel / Kahve falında işaret parmağın kesildiğini görmek

Kahve falında işaret parmağın kesildiğini görmek

Kahve falında işaret parmağın kesildiğini görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, çok daha iyi günler göreceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine delalettir.

Kahve falında işaret parmağın kesildiğini gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar planları bozuyor gibi görünse de, amaçlarınızın daha kısa sürede gerçekleşmesinde rol oynayabilir.

Kahve falında işaret parmağı kesildiğini görmek işlerinde verimin artacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına delalet eder.

Kahve falında işaret parmağın kesildiğini görmek iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, hikmet sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında parmakla işaret edilmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine delalet eder.

Kahve falında işaret parmağına kına yakmak büyük üzüntülere sebep olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına alamet eder.

Kahve falında kendi işaret parmağını kesmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına tabir olunur.

Kahve falında işaret parmağını kaldırmak yeni bir haneye sahip olunacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına alamet eder.

Kahve falında parmakla işaret etmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine inanılır.

Kahve falında işaret parmağı kesmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir