AnaSayfa / Genel / Kahve falında işaret parmağına kına yakmak

Kahve falında işaret parmağına kına yakmak

Kahve falında işaret parmağına kına yakmak ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, bir süre zorluk çekeceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, birçok engelin aşılacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işaret parmağına kına yakmak gördüyseniz:

  • Bir an harika olan gelişmeler bir an da diğer yöne dönebilir.

Kahve falında işaret parmağına kına yakmak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, işlerini tek başına yöneteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüğü işaret parmağına takmak şükrederek yaşayacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında işaret parmağa yüzük takmak kırgınlıkların geçeceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında işaret parmağı kesmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, hasta olanın da iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işaret parmağında yara görmek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parmakla işaret edilmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında işaret parmağının kırıldığını görmek rahat geçinerek yaşayacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işaret parmağı kesildiğini görmek böylece hayatından memnun olacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir