AnaSayfa / Genel / Kahve falında işaret parmağının kanadığını görmek

Kahve falında işaret parmağının kanadığını görmek

Kahve falında işaret parmağının kanadığını görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, daha büyük adımlar atılacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işaret parmağının kanadığını gördüyseniz:

  • Finansal veya işinizle ilgili konularda sıkıntılı durumlar oluşabilir veya belirsizlik rahatsız edici olabilir.

Kahve falında işaret parmağının kanadığını görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına rivayet eder.

Kahve falında işaret parmağa yüzük takmak olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüğü işaret parmağına takmak eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya delalet etmektedir.

Kahve falında işaret parmakta yüzük görmek hayatından çıkaracağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağ işaret parmağı görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine inanılır.

Kahve falında işaret parmağını kaldırmak keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işaret parmağı kesildiğini görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına delalet eder.

Kahve falında işaret parmağına kına yakmak hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir