AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol ayakta yara görmek

Kahve falında sol ayakta yara görmek

Kahve falında sol ayakta yara görmek kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, kul hakkına girmeyeceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine tabir olunur.

Kahve falında sol ayakta yara gördüyseniz:

  • Özgürlük ya da özgür düşünme arayışınız artıyor.

Kahve falında sol ayakta yara görmek stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına inanılır.

Kahve falında sol ayaktan vurulmak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında sol göğsünde yara görmek hayatını yoluna koymaya, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sol omuzda yara görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine yorulur.

Kahve falında sol bacakta yara görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sol elde yara görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sol elinde yara görmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sol elinin yaralandığını görmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir