AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol elinin yaralandığını görmek

Kahve falında sol elinin yaralandığını görmek

Kahve falında sol elinin yaralandığını görmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sol elinin yaralandığını gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişilere izin vermeyin.

Kahve falında sol elinde yara görmek ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sol elinin yaralandığını görmek dinamik olacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sol ayakta yara görmek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında sol omuzda yara görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sol elde yara görmek ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sol bacakta yara görmek tartışmaların sona ereceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sol elinden yaralanmak maddi kaynakların zarar göreceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında sol göğsünde yara görmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir