AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol elinden yaralanmak

Kahve falında sol elinden yaralanmak

Kahve falında sol elinden yaralanmak maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sol elinden yaralanmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar iyi niyetli olsanız da istediğiniz gibi gitmeyen, istediğiniz gibi davranmayan veya istediğiniz şekilde oluşmayan koşullar veya kişiler nedeniyle bazı aksilikler oluşabilir.

Kahve falında sol elinden yaralanmak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına rivayet eder.

Kahve falında sol elinden bıçaklanmak ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında sol elinden vurulmak atılan adımların boşa çıkacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sol elde yara görmek sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sol omuzda yara görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, yardımın alınacağına yorulur.

Kahve falında sol bacakta yara görmek onlardan fayda göreceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sol göğsünde yara görmek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına inanılır.

Kahve falında sol ayakta yara görmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir