AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol göğsünden bebek emzirmek

Kahve falında sol göğsünden bebek emzirmek

Kahve falında sol göğsünden bebek emzirmek umutlarının boşa çıkmayacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, insanlardan uzaklaşacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına işaret eder.

Kahve falında sol göğsünden bebek emzirmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, kariyerinizi veya sosyal yaşamınızla ilgili bir konuyu açıklığa kavuşturmanız gerekiyor ya da gerekebilir.

Kahve falında sol göğsünden bebek emzirmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında sol memeden bebek emzirmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeği sağ göğsünden emzirmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt gelmesi ve bebek emzirmek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında göğsünden bebek emzirmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, yiyip içeceğine yorulur.

Kahve falında sağ göğsünden bebek emzirmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında iki göğsünden bebek emzirmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında sol göğsünde yara görmek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir