AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol elinde yara görmek

Kahve falında sol elinde yara görmek

Kahve falında sol elinde yara görmek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine alamet eder.

Kahve falında sol elinde yara gördüyseniz:

  • Soğukkanlı olmanız şartıyla olaylara karışabilirsiniz.

Kahve falında sol elinin yaralandığını görmek düşmanlıkların biteceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sol elinde yara görmek hayır duaları alacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sol ayakta yara görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına işarettir.

Kahve falında sol omuzda yara görmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sol elde yara görmek işlerinin daha da iyi olacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama yorulur.

Kahve falında sol elinden yaralanmak güzel ve mutlu günler görüleceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine işarettir.

Kahve falında sol bacakta yara görmek mevkie edineceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında sol göğsünde yara görmek fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir