AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol elle tokalaşmak

Kahve falında sol elle tokalaşmak

Kahve falında sol elle tokalaşmak duygusal olarak çok kötü olabileceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sol elle tokalaşmak gördüyseniz:

  • Sadece ilişki olsun diye ilişkiye giren bir kişi olmaktan kaçının.

Kahve falında sol elle tokalaşmak kişinin hayat sevincinin artacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında el tokalaşmak ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sol el öpmek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sol elinin yandığını görmek bir sebeple çok zorlanacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sol ele yüzük takmak çok sevileceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sol elle yazı yazmak uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında sol elini kesmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına alamet eder.

Kahve falında sol eli görmek çekilen zahmetin çoğalacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir