AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol elin koptuğunu görmek

Kahve falında sol elin koptuğunu görmek

Kahve falında sol elin koptuğunu görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sol elin koptuğunu gördüyseniz:

  • Parlak bir gelecek sizi bekliyor.

Kahve falında sol eli tutmak uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sol eli öpmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sol elinde yara görmek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sol ele kına yakmak çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, sorunların hallolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sol elinin yaralandığını görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sol ele altın yüzük takmak öz güven kazanacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sol eli kesmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında sol elinin kesildiğini görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir