AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol elini kesmek

Kahve falında sol elini kesmek

Kahve falında sol elini kesmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, sorunlarını aşacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, çok büyük ses getireceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sol elini kesmek gördüyseniz:

  • Bazı seçimler yapmak için kendinizi zorlamak zorunda değilsiniz.

Kahve falında sol elini kesmek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sol eli kesmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sol baş parmağını kesmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında sol bileğini kesmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına işarettir.

Kahve falında sol kolu kesmek eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına inanılır.

Kahve falında sol elinde kına görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, aile içinde husumet gelişeceğine işaret eder.

Kahve falında sol elin kesildiğini görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına işaret eder.

Kahve falında sol elin parmaklarının kesildiğini görmek sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir