AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol elinde kına görmek

Kahve falında sol elinde kına görmek

Kahve falında sol elinde kına görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine delalettir.

Kahve falında sol elinde kına gördüyseniz:

  • Aynı şeyler ilişkiler anlamında da geçerli olabilir.

Kahve falında sol eline kına yakmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında sol ele kına yakmak dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sol elinde kına görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına işaret eder.

Kahve falında sol elde kına görmek birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, sıkıntısından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sol elle yazı yazmak daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine işarettir.

Kahve falında sol eli kesmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına yorulur.

Kahve falında sol elinin kesildiğini görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sol elle tokalaşmak başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir