AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol elinin yandığını görmek

Kahve falında sol elinin yandığını görmek

Kahve falında sol elinin yandığını görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, içinin ferahlayacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, kendi işini kuracağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sol elinin yandığını gördüyseniz:

  • Fikir alışverişleri planlarınızı da olumlu etkileyebilir.

Kahve falında sol elinin yandığını görmek çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında sol elinde yara görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında sol elle yazı yazmak elden çıkan malların geri kazanılacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine tabir olunur.

Kahve falında sol ele alyans takmak rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine işaret etmektedir.

Kahve falında sol elin kesildiğini görmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında sol eli öpmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine işarettir.

Kahve falında sol elin parmaklarının kesildiğini görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında sol elinde yüzük görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir