AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol eli kesmek

Kahve falında sol eli kesmek

Kahve falında sol eli kesmek fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sol eli kesmek gördüyseniz:

  • Aklınıza sevdiğiniz kişileri memnun edecek fikirler gelebilir.

Kahve falında sol eli kesmek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında sol elini kesmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sol bileğini kesmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına tabir olunur.

Kahve falında sol kolu kesmek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, rütbenin yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sol baş parmağını kesmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sol ele alyans takmak dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sol elin parmaklarının kesildiğini görmek bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında sol ele kına yakmak işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir