AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol elini görmek

Kahve falında sol elini görmek

Kahve falında sol elini görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, çok hayırlı şeylere rivayet etmektedir.

Kahve falında sol elini gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla biraraya gelmeniz veya bir süredir bulunmadığınız yerlerde bulunmanız eski bir fikri canlandırmanızı sağlayabilir.

Kahve falında sol elinin yandığını görmek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine yorulur.

Kahve falında sol elinin kesildiğini görmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sol eli öpmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sol elinde yara görmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, daima secde ve şükür edeceğine işaret eder.

Kahve falında sol ele kına yakmak yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sol elinde kına görmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında sol elle yazı yazmak yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sol elinde yüzük görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, sermayenin harcandığına değeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir