AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol elinde yüzük görmek

Kahve falında sol elinde yüzük görmek

Kahve falında sol elinde yüzük görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sol elinde yüzük gördüyseniz:

  • Bazı konularda belli yargılara varmadan, kararlar almadan ya da harekete geçmeden önce bazı sorular sormanız kabul edilebilir cevaplara ulaşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında sol ele yüzük takmak evi yoksa ev alacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında sol elinde yüzük görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına alamet eder.

Kahve falında sol ele altın yüzük takmak zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine işaret eder.

Kahve falında sol parmakta gümüş yüzük görmek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına işaret eder.

Kahve falında sol elde altın yüzük görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, itibarda meydana gelecek değişikliğe işarettir.

Kahve falında sol parmağa yüzük takmak şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına işarettir.

Kahve falında sol elde yüzük görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında sol parmağa altın yüzük takmak kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir