AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçına ve eline kına yakmak

Kahve falında saçına ve eline kına yakmak

Kahve falında saçına ve eline kına yakmak bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine rivayet eder.

Kahve falında saçına ve eline kına yakmak gördüyseniz:

  • İnsanlarla iş birlikleri ya da ortaklıklar kurabilir, başarılı ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Kahve falında saçına ve eline kına yakmak fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eline ve ayağına kına yakmak maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eline kına yakmak dönülmez yollara gireceğine, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki eline kına yakmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el ve ayağa kına yakmak kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında ellere ve ayaklara kına yakmak bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinin eline kına yakmak her zaman evlatlarına destek olacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında ölünün eline kına yakmak özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, daima zinde ve genç kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir