AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol parmağa altın yüzük takmak

Kahve falında sol parmağa altın yüzük takmak

Kahve falında sol parmağa altın yüzük takmak fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, gülmeye hasret kalacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, konuşmaz olacağına işarettir.

Kahve falında sol parmağa altın yüzük takmak gördüyseniz:

  • Sabah saatleri gerginlikler yaşamaya müsaitsiniz.

Kahve falında sol parmağa altın yüzük takmak güç ve kudret kazanacağına, kendisini çok yıpratacağına delalettir.

Kahve falında sol parmağa yüzük takmak içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sol ele altın yüzük takmak yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında orta parmağa altın yüzük takmak hayıflanacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parmağa altın yüzük takmak beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, fırsatların elden kaçırılacağına delalet eder.

Kahve falında parmağına altın yüzük takmak çocuklar gibi şen olacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında altın yüzük parmağına takmak kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, yönetici makamına oturacağına rivayet eder.

Kahve falında sol parmağa alyans takmak düze çıkacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir