AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol el öpmek

Kahve falında sol el öpmek

Kahve falında sol el öpmek yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, âlim kimselerden feyz alacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sol el öpmek gördüyseniz:

  • Çok ağır bir tepki görebilirsiniz.

Kahve falında sol eli öpmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sol el öpmek kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol eline kına yakmak sonu hayırlı olacak bir izdivaca, zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sol elle tokalaşmak bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında sol elinde yüzük görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol elinin yaralandığını görmek gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine delalet eder.

Kahve falında sol ele kına yakmak çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına yorulur.

Kahve falında sol elinin yandığını görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir