AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol baş parmak

Kahve falında sol baş parmak

Kahve falında sol baş parmak çevreye karşı itibarın artacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine işaret eder.

Kahve falında sol baş parmak gördüyseniz:

  • Olayların yerli yerine oturması için zamana ihtiyaç var.

Kahve falında sol baş parmak zorlukların yakın zamanda biteceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında sol baş parmağını kesmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında sol baş parmak görmek içinin kıpır kıpır olacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sol parmağa altın yüzük takmak sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sol parmağa alyans takmak karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında sol elin parmaklarının kesildiğini görmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına yorulur.

Kahve falında sol parmakta alyans görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sol işaret parmak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir