AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol baş parmak görmek

Kahve falında sol baş parmak görmek

Kahve falında sol baş parmak görmek etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sol baş parmak gördüyseniz:

  • Başarmak veya ortaya çıkartmak istediğiniz konularda, sonuçlandırmak istediğiniz işlerde rahatsızlık yaratan ne varsa ortadan kaldırmanın bir yolunu bulabilirsiniz.

Kahve falında sol baş parmak görmek fırsatların elden kaçacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına işaret eder.

Kahve falında sol baş parmağını kesmek korkularının yok olacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sol baş parmak hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında sol elin parmaklarının kesildiğini görmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sol parmak geç de olsa huzura erileceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Kahve falında sol işaret parmak çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına işarettir.

Kahve falında sol parmağa yüzük takmak girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, esenliğe kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında sol parmağa alyans takmak kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir