AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakta oynamak

Kahve falında sokakta oynamak

Kahve falında sokakta oynamak maddi olarak epey kayıp verileceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine delalettir.

Kahve falında sokakta oynamak gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkinizde ya da genel olarak ilişkilerinizde çıkan iktidar ya da ego sorunları, ilişkilerinize zararlar verebilir.

Kahve falında sokakta oyun oynamak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında sokakta top oynamak dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında sokakta oynamak değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sokakta yattığını görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına alamet eder.

Kahve falında sokak ortasına tuvaletini yapmak çözümsüz sorunları olmayacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında ara sokaklarda yürümek ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gece sokakta yürümek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kişinin sıkıntıların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sokağın yandığını görmek üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir