AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakta oyun oynamak

Kahve falında sokakta oyun oynamak

Kahve falında sokakta oyun oynamak biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, şükrederek yaşayacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sokakta oyun oynamak gördüyseniz:

  • Duygularınızı fazla ciddiye almamalısınız.

Kahve falında sokakta oyun oynamak kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, küslerin barışacağına işaret eder.

Kahve falında kaplanla oyun oynamak sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle oyun oynamak içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, belki ölümler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında pc oyunu oynamak düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine delalet eder.

Kahve falında kahvehanede oyun oynamak maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına inanılır.

Kahve falında şeytanla oyun oynamak özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına inanılır.

Kahve falında ölüyle oyun oynamak rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşık oyunu oynamak zarar etmeyeceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir