AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokak lambası görmek

Kahve falında sokak lambası görmek

Kahve falında sokak lambası görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, gamsız bir hayat süreceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında sokak lambası gördüyseniz:

  • Kendinizden emin olmadan harekete geçtiğiniz için pişmanlık duyabilirsiniz.

Kahve falında sokak lambası görmek dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında sokak lamba görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde lamba görmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük lamba görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında gece lambası görmek kazançlı işlere girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sönük lamba görmek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına delalet eder.

Kahve falında elinde lamba görmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında mavi gece lambası görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir