AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokak lamba görmek

Kahve falında sokak lamba görmek

Kahve falında sokak lamba görmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, kazançlı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sokak lamba gördüyseniz:

  • Edindiğiniz bilgiler veya elinize geçen haberler bazı konularda yapacağınız değişikliklerde etkili olabilir.

Kahve falında sokak lambası görmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, haram mala alamet eder.

Kahve falında sokak lamba görmek hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lamba yaktığını görmek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, eline geçen paraları tutamayacağına delalet eder.

Kahve falında karanlıkta lamba yakmak aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde lamba görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lamba değiştirmek aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına yorulur.

Kahve falında gece lambası görmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine delalettir.

Kahve falında lamba kırmak fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir