AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece lambası görmek

Kahve falında gece lambası görmek

Kahve falında gece lambası görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gece lambası gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken önemli bir iş veya bir görüşme olabilir.

Kahve falında gece lambası almak daha şık mekanlarda eğleneceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında mavi gece lambası görmek sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gece lambası görmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına işarettir.

Kahve falında gaz lambası yakmak büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında lamba değiştirmek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına delalettir.

Kahve falında cami lambası görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı lamba görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı lamba görmek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir