AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük lamba görmek

Kahve falında büyük lamba görmek

Kahve falında büyük lamba görmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, yağmur yağmamasına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına yorulur.

Kahve falında büyük lamba gördüyseniz:

  • Seyahatler veya sevdiğiniz kişilerden gelen ilişkilerinizi bir adım öteye taşımanızı sağlayabilecek teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında büyük lamba görmek sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında lüks lamba görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine işarettir.

Kahve falında odanın lambasını yakmak borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi gece lambası görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elektrik lambası görmek yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lamba yaktığını görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında lamba kapatmak masrafların altında kalacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında alaaddinin sihirli lambasını görmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, hayatını yoluna koymaya alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir