AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gece lambası görmek

Kahve falında mavi gece lambası görmek

Kahve falında mavi gece lambası görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi gece lambası gördüyseniz:

  • Belli detaylara hakim olmalısınız.

Kahve falında mavi gece lambası görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında gece lambası almak kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında gece lambası görmek bilmediği duyguları tadacağına, işlerin artacağına işarettir.

Kahve falında mavi lamba görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lamba görmek sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanıp sönen lamba görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine işaret eder.

Kahve falında eve lamba takmak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde lamba görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir