AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde lamba görmek

Kahve falında gökyüzünde lamba görmek

Kahve falında gökyüzünde lamba görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde lamba gördüyseniz:

  • Konsantrenizi dağıtmamalısınız.

Kahve falında gökyüzünde lamba görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük lamba görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lambanın kırıldığını görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı lamba görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında gece lambası görmek kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına yorulur.

Kahve falında bozuk lamba görmek hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine inanılır.

Kahve falında mavi gece lambası görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında lamba değiştirmek mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, darlığa düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir