AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk ülke görmek

Kahve falında soğuk ülke görmek

Kahve falında soğuk ülke görmek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında soğuk ülke gördüyseniz:

  • Güzel şeyler olacak.

Kahve falında soğuk ülke görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soğuktan donmak iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı tabir olunur.

Kahve falında soğuk suda yıkanmak eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında soğuk ayran içmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında soğuk suyla banyo yapmak çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine alamet eder.

Kahve falında soğukta kalmak yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına delalet eder.

Kahve falında sıcak ve soğuk su görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin soğuk davrandığını görmek adaletin geleceğine, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir