AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk ayran içmek

Kahve falında soğuk ayran içmek

Kahve falında soğuk ayran içmek dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soğuk ayran içmek gördüyseniz:

  • Size kendinizi iyi hissettiren kişilerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında soğuk ayran içmek dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında sarımsaklı ayran içmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kana kana ayran içmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaşıkla ayran içmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında ayran içmek çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına yorulur.

Kahve falında ayranlı çorba içmek mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına tabir olunur.

Kahve falında ekşi ayran içmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine delalet eder.

Kahve falında ayran yapıp içmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir