AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuktan donmak

Kahve falında soğuktan donmak

Kahve falında soğuktan donmak deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına, fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında soğuktan donmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri önceden tahmin edebilir, karşınızdaki kimselerin duygularını hissedebilirsiniz.

Kahve falında soğuktan donmak çok uğraş vereceğine, hatalı yollara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dondurulmuş hayvan görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin donduğunu görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında dondurulmuş meyve görmek hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, şan şöhret kazanacağına delalet eder.

Kahve falında insanların donduğunu görmek mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında dondurulmuş balık görmek küçük ise kazancınızın daha az olacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin donduğunu görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında derin dondurucu görmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir