AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk suyla banyo yapmak

Kahve falında soğuk suyla banyo yapmak

Kahve falında soğuk suyla banyo yapmak işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soğuk suyla banyo yapmak gördüyseniz:

  • Kafanızda ardı ardına yer almaya başlayan fikirleri durdurmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında soğuk suyla banyo yapmak kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak suyla banyo yapmak iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temiz suyla banyo yapmak kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli suyla banyo yapmak kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında çamurlu suyla banyo yapmak önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına rivayet eder.

Kahve falında ılık suyla banyo yapmak hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında bulanık suyla banyo yapmak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, güzel bir hayat geçireceğine delalettir.

Kahve falında soğuk su vermek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir