AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğukta kalmak

Kahve falında soğukta kalmak

Kahve falında soğukta kalmak doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında soğukta kalmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı açıkça göstermeniz veya bir kenara bırakmanız durumunda sizin hakkınızda yanlış fikirleri olan bir kişinin sizi doğru anlamasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında soğukta kalmak eğlenceli günler geçirileceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşına soğuk davranmak eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında soğuk suyla abdest almak uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sözleri tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soğuk dereye girmek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına işaret eder.

Kahve falında birine soğuk davranmak uzun bir ömre sahip olunacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine inanılır.

Kahve falında soğukta üşümemek maddi gücünün her geçen gün artacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soğuk suda yıkanmak endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca rivayet etmektedir.

Kahve falında soğuk ele dokunmak üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, güç alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir