AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin soğuk davrandığını görmek

Kahve falında sevgilinin soğuk davrandığını görmek

Kahve falında sevgilinin soğuk davrandığını görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin soğuk davrandığını gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleriniz var.

Kahve falında sevgilinin soğuk davrandığını görmek fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında soğuk davranmak bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin soğuk davrandığını görmek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, hayırlı yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine soğuk davranmak büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşına soğuk davranmak hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine iyi davranmak kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine yorulur.

Kahve falında dürüst davranmak hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birinin iyi davrandığını görmek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir