AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk suda yıkanmak

Kahve falında soğuk suda yıkanmak

Kahve falında soğuk suda yıkanmak içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, güzel ve önemli işler yapacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında soğuk suda yıkanmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olarak aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırmanız mümkündür.

Kahve falında bebeği soğuk suda yıkamak insanların yolunu aydınlatacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soğuk suda yüzmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine işaret eder.

Kahve falında soğuk suda yüzdüğünü görmek borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soğuk suda yıkanmak varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, kafasının sakinleşeceğine işarettir.

Kahve falında soğuk dereye girmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi soğuk görmek eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına alamet eder.

Kahve falında sıcak ve soğuk su görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soğuk suyla ıslanmak zorlukların yakın zamanda biteceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir