AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak ve soğuk su görmek

Kahve falında sıcak ve soğuk su görmek

Kahve falında sıcak ve soğuk su görmek kısmetlerin azalacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işaret eder.

Kahve falında sıcak ve soğuk su gördüyseniz:

  • Kadınlarla olan ilişkileriniz tersleşebilir.

Kahve falında sıcak soğuk su görmek maddi açıdan nefes alınacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak ve soğuk su görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soğuk suyla banyo yapmak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında soğuk suya girmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soğuk suyla yıkanmak kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birine soğuk su vermek zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, üzücü haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soğuk su vermek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında soğuk suyla yıkandığını görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zenginlik elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir