AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan sudan geçmek

Kahve falında akan sudan geçmek

Kahve falında akan sudan geçmek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, kazancın her daim artacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında akan sudan geçmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızdaki işlerin verimliliği ya da akışkanlığı özel yaşamınızdaki olaylara bağlı olabilir.

Kahve falında akan sudan geçmek çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında akan sudan atlamak bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akan sudan içmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına işaret eder.

Kahve falında akan sudan abdest almak hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, başarılarının sürekli olacağına delalet eder.

Kahve falında akan sudan su içmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akan sudan su doldurmak sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine alamet eder.

Kahve falında trenle sudan geçmek malının artmasını sağlayacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soğuk sudan geçmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir