AnaSayfa / Genel / Kahve falında durgun sudan geçmek

Kahve falında durgun sudan geçmek

Kahve falında durgun sudan geçmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında durgun sudan geçmek gördüyseniz:

  • Evlenebilir, nişanlanabilir, Cinsiyetinize göre, anne veya baba olabilirsiniz.

Kahve falında durgun sudan geçmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında durgun denizde yüzmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında durgun suda yüzmek aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine delalettir.

Kahve falında durgun nehir görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına alamet eder.

Kahve falında mavi durgun deniz görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında durgun gölde yüzmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında durgun akarsu görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işarettir.

Kahve falında durgun denizde yürümek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir