AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk havuz görmek

Kahve falında soğuk havuz görmek

Kahve falında soğuk havuz görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında soğuk havuz gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında soğuk havuz görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza delalettir.

Kahve falında soğuk havuza girmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soğuk su görmek eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soğuk ayran içmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında soğukta kalmak kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına yorulur.

Kahve falında soğuk suya düşmek hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, beklediklerini duyacağına delalet eder.

Kahve falında soğuk denizde yüzmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında soğuk suyla yıkandığını görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir